Ledertræning

Ledertræning giver dig:

  • Nye måder at gå til de situationer og medarbejdere du finder særligt udfordrende
  • Skærpede budskaber og stærkere gennemslagskraft
  • Øget transparens og forstærket relation til dine medarbejdere og effekt på dem
  • En refleksionspause med tid til at overveje centrale og vigtige spørgsmål, som giver dig nye perspektiver og vinkler.
  • Tydelighed på dine egne tanker og tilgang til et problem.
  • Nye værktøjer til dialog med medarbejdere og ledelseskollegaer
  • Flere handlemuligheder
Med mig som din konsulent får du:

  • 25 års erfaring fra +350 arbejdspladser – jeg kender praksis fra mange virksomheder
  • En certificeret facilitator og coach – jeg går engageret og personligt til opgaven
  • Metoder til at sikre varige og konkrete effekter så I får mest muligt ud af et forløb
Eksempler på hvordan ledertræningen foregår:

Forumspil med udfordrende situationer
Med udgangspunkt i cases hvor kommunikationen går i af sporet eller samarbejdet er vanskeligt faciliterer jeg refleksioner og arbejdet med at få konkrete scener som skuespillere viser på sporet igen.

Vi afprøver forskellige handlemuligheder og ser her og nu og i praksis, hvad det kan føre til af reaktioner hos forskellige medarbejdere. En særdeles lærerig metode som i høj grad forbereder dig som leder til at håndtere vanskelige situationer.

Nultekst øvelser efterfulgt at pitchtræning
Ved brug af en tekst, som ikke betyder noget for ledere, fokuserer vi på mimik, gestus, pauser og stemmebrug (skuespillerens basis værktøjer) og får du som leder feedback på, hvad du konkret kan gøre for skabe en bedre kontakt, blive tydeligere og dermed stå langt stærkere med en præsentation.

Med pitchtræning får du bud på, hvordan du kan justere indholdet af dit oplæg, uanset om det gælder en besparelse, organisationsændring eller helt nye tiltag du skal implementere.
Træning i den coachende tilgang
Med helt lavpraktiske øvelser trænes grundlæggende og effektive værktøjer til at tale medarbejdere ned eller afklare, hvad der ligger til grund for deres handlinger eller hvad der skal til for at få et samarbejde til at funke bedre ud fra medarbejderens perspektiv.

Eksempler på værktøjer er perspektivskifte, spejling, transparens og effektfulde spørgsmål, som skaber refleksion og gør dig som leder endnu tydeligere og tilvejebringer informationer, så du kan overveje, beslutte og handle endnu mere velovervejet.

quote-left

I think the training has been very good. Arne has given me some useful techniques and tricks and also help to approach the presenter role in a different way. I am already using and seeing the benefit of what I have learned!

quote-right

Hanne Sørensen

MA, Global Marketing Manager, Agilent Technologies

quote-left

Selvforkælelse” er nok det ord, der bedst beskriver, hvad jeg fik ud af et kort, men intensivt formidlingstræningsforløb med Arne Stentoft. Det var både sjovt, lærerigt og meget konstruktivt at få Arnes øjne på min egen formidling. Han kunne se nogle styrker, som jeg ikke selv havde set – og kom samtidig med tips og idéer til, hvordan det kunne blive bedre. Ren forkælelse!

quote-right

Susanne Pihl Hansen

Pihl Inklusive, Selvstændig Konsulent

RING uforpligtende og hør om hvilken træning jeg kan tilbyde dig