Om Arne

25 års erfaring fra

+ 350 arbejdspladser

Certificeret og Personlig:
  • IAF certificeret facilitator
  • EMCC certificeret coach
  • Personlig tilgang
Jeg skaber varig effekt
  • Før og efter proces
  • Samarbejdende tilgang
  • Skræddersyer forløb

Jeg elsker at facilitere teamudvikling og lederudvikling, og at skabe konstruktive dialoger hvor der er plads til uenighed og refleksion. Jeg deler gerne ud af min omfattende værktøjskasse af dynamiske øvelser, tips & tricks til at holde gode møder, få gode ideer, og komme i land med det aftalte. Jeg har en særlig evne til at gøre det levende og uhøjtideligt, men samtidig meget konkret og praksisnært.

Mit speciale er at bruge levende cases i workshops, kurser og udviklingsprocesser, og anvende forumspil eller dynamiske øvelser - samtidigt er mit fokus hele tiden på, at gøre alle deltagerne gode, Det går hånd i hånd med mit læringssyn: tilpasset deltageraktivitet, at føle sig set og hørt og tid til refleksion.

Et andet af mine specialer er den personlige formidling og præsentation, som jeg har hjulpet utallige mennesker med at styrke og skærpe, gennem både pitchtræning, ledertræning, og undervisning af undervisere.

Jeg nyder at indtage rummet i den store forsamling med nærvær og autencitet, og har mange erfaringer med at få mennesker ud på gulvet til konkret træning og aktiv refleksion, i en tryg atmosfære med humor og gode grin.

RING uforpligtende og få sparring

I er altid velkommen til at ringe til mig få sparring på jeres ønske om en teamudviklingsproces, eller en personaledag eller konference som skal designes så den bliver både aktiv, afvekslende og lærerig.

Jeg er uddannet skuespiller, master i voksenuddannelse, EMCC certificeret coach, og IAF certificeret facilitator.

quote-left

Arne er en meget dygtig og motiverende konsulent, som griber fat om klassiske problemstillinger på en arbejds-plads på en meget utraditionel, anerkend-ende og humoristisk måde – en måde som gør at alle er med og tager noget til sig.

Birgitte Frimer-Larsen

Chef, Borgerservice, tillæg 65+, Kbh. Kom.

quote-left

Igennem 10 år har jeg på KU-LIFE benyttet Arne´s ekspertise som proces-konsulent. Arne har været en stor inspirator og en sikker performer i udvik-lingen af Storry-telling kurser og i coach-ing til værtsrollen for LIFE-guiderne.

Dorthe M. Lynnerup

Project Manager Joblab LIFE, Kbh. Uni.

quote-left

Arne er, som coach og underviser i formidling, eminent til, at ramme lige ind i de problemstillinger, som er allermest relevante at tage fat på. Jeg har afprøvet de nye teknikker og redskaber mellem hvert trænings pas – og det virker sgu!

Gitte Klitgaard

Selvstændig Orga-nisationskonsulent