Pitchtræning

Pitchtræning hjælper dig til at vælge netop de ord, billeder og eksempler + en struktur så din pitch er:

 • Helt skarp på hvad der er vigtigst at formidle målrettet modtageren
 • Tydelig på dit formål med at pitche for netop dem du står foran
 • Enkel og let forståelig – også for alle med en anden faglig baggrund end din
 • Uimodståelig for modtageren – hun må bare høre den til ende 
Gælder uanset om du står foran at pitche til dit team, personalegruppen, samarbejdspartnere, investorer eller kunder.


Under pitchtræningen

 • Udforsker vi dine relevante erfaringer med temaet, produktet eller ydelsen.
 • Får du øje på hvad modtageren har brug for, for at fastholde interessen på din pitch
 • Undersøger og brainstormer vi på billeder eller metaforer, som kan være med til at forstærke forståelsen hos modtageren
 • Skærper vi de enkelte elementer i pitchen, så de står stærkest mulige
 • Strukturerer vi pitchen, så den både fastholder modtagerens nysgerrighed og falder dig selv naturlig og flydende at formidle.
Workshops med pitchtræning

Jeg laver workshops for op til 100 deltagere, hvor indholdet er en vekselvirkning mellem helt korte oplæg, øvelser og evt. feedback på en konkret pitch. 

Har lavet workshops med pitchtræning for en bred skare:

DTU Skylab, Science Innovation HUB (Københavns Universitet), Venture Cup, Lejre Erhvervsforum, HK Trafik og Jernbane og Lolland Kommune.

Hvorfor ikke træning i at bruge kropssprog?

Måske undrer du dig over, at kropssprog og brug af stemmen indgår i min pitchtræning. Det ville da også være oplagt - jeg har undervist i temaet i 20 år og kan trække på min baggrund som skuespiller, men der er et særdeles stærkt argument:

Når du finder ind til det, der for alvor er vigtigt for dig ift. det du skal pitche, og du får koblet til dit personlige engagement og egne værdier, vil dit engagement og de følelser der er knyttet hertil uvægerligt vise sig i din formidling på en helt unik måde.

Du bliver levende, varieret og spændende at høre på uden at det på nogen måde virker påtaget eller tillært. Det er så at sige en genvej til et meget overbevisende kropssprog.

Pitchtræning skaber stærke resultater:
For startups
I KU Science Innovation HUB har jeg siden juni 2017 assisteret adskillige startups, hvoraf cirka 50% af dem der efterfølgende deltog i konkurrencer, har vundet. Fx:

 • Hovedpræmien på 100.000,-, delpræmie på 25.000,- via Venture Cup.
 • Forløbet ”Incubation” via Venture Cup.
 • InnoFounder forløb.
For ledere
Jeg har fx trænet ledere af kommunale virksomheder i at forstærke deres kontakt ved brug af krop, mimik og timing og efterfulgt af pitchtræning, hvilket har givet dem

 • Langt stærkere gennemslagskraft - budskabet bliver langt tydeligere og nemmere at forstå for medarbejderne.
 • En stærkere relation til medarbejderne, trods relativt få fysiske møder.
 • Et stærkere ståsted for den enkelte leder, fordi de er blevet mere bevidste om deres virkemidler og skærpet på, hvad de ville formidle.

Når jeg ved præcist, hvad jeg skal sige og kobler til mit eget engagement, så bliver formen levende, spændende og unik af sig selv

Når jeg ved, hvad der skal til for at få andre til at forstå mine budskaber og hvilke virkemidler og indhold, der fanger og fastholder andres interesse og nysgerrighed er jeg utrolig godt hjulpet
quote-left

Før du assisterede mig, havde jeg bare en række ideer. Du hjalp mig med at lave en fortælling hvor jeg præsenterer mig selv og mit engagement i forhold til mit produkt. Fortællingen er superfin med en god struktur, rytme og tempo. På videoen fremtræder jeg meget som mig selv, nærværende og kompetent.

quote-right
Mette Bøgeskov

Psykolog, Forandringsagenterne

Hvad gør pitchtræning til et mine specialer: 

Mine 25 års erfaring med dels at træne undervisere i at skærpe budskaber og dels mit arbejde med storytelling pga. min baggrund som skuespiller.

Disse to faglige stærke ben at gå på kombineret med min faciliterings- og coaching kompetencer, samt stærke evne til at sætte mig i andres og modtagers sted gør mig til en ideel sparringpartner og medskaber af din personlige og unikke pitch.

RING uforpligtende og få en snak om hvordan jeg pitchtræner