Cases - udvalgte eksempler

Fået trivsel og mere effektivitet i de enkelte teams

quote-left

Jeg har igennem 15 år arbejdet sammen med Arne Stentoft i forbindelse med planlægning og afholdelse af temadage. Arne er rigtigt god til, ud fra mine input, at danne sig et overblik over konsulentopgaven og derudfra skabe temadage for medarbejderne. I de sidste tre år har Arne bidraget aktivt i Johannes Hages Hus´ udviklingsarbejde – et teamudviklingsforløb, hvor målet er at skabe sammenhæng mellem det teoretiske grundlag og praksis. Arne har på den baggrund et godt kendskab til virksomheden og bruger både hjerne og krop i interaktionen med medarbejderne. Og det til en meget fair pris.

quote-right
Anne Juelkert

Forstander, Johannes Hages Hus

Medarbejderne forstår bedre mine mere entydige budskaber - også i pressede situationer

quote-left

Efter 4 timers træning i præsentationsteknik: Jeg opfatter mig selv som en professionel kommunikator, men kunne godt mærke at Arne havde et helt andet gear. Arne var især skarp på at pege på mine styrker, men også der hvor jeg kunne blive lidt bedre.  Efter træningen bruger jeg hver dag det, at være opmærksom på, hvordan jeg kommer ind af døren, og fx. holde en pause for at understrege mine pointer. Og specielt i den store omorganisering, hvor jeg har stået i overfor nye medarbejdere, har en rolig kommunikation og det at fastholde et meget åbent kropssprog trods meget kritiske kommentarer fra medarbejderne, været vigtigt.

Jeg oplever som leder, at man har brug for at kommunikere rent både til ledere og medarbejder hver dag. Især i svære samtaler er det vigtigt at mine budskaber er helt klare. Des mere opmærksom jeg er på mit eget kropssprog, des nemmere er det i pressede situationer at budskaberne bliver entydige og forstået.

quote-right
Mike Jepsen
Faxe Kommune, Centerleder i "Familie- og Ungeindsatsen , Faxe Kommune

Tilfredse kunder via klar og positiv kommunikation

quote-left

Kurset mødte i høj grad vore forventninger til, at den meget forskellige gruppe blev gjort opmærksom på betydningen af en god kommunikation med vore kunder herunder vigtigheden af, at en dialog altid afsluttes på en for begge parter positiv måde. 
Brugen af jer som skuespillere og det afsluttende fuldskala spil på færgen anser vi som meget værdifuld, idet man derved fik opbygget situationer der var tæt på den virkelige situation. Endvidere kunne vi direkte affødt af forløbet udarbejde relevante værktøjer som vil gøre kommunikationene mellem færgefarten og kunderne endnu bedre.

quote-right

Hans Borchersen

Havne- og færgechef, Lolland Kommune

Vandt en plads hos Innofounder til en værdi af 140.000,- via mit knivskarpe pitch

quote-left

For nylig vandt jeg en plads som Innofounder hos Innovationsfonden, hvilket jeg i høj grad kan takke Arne for. Han hjalp mig med at gøre mit pitch knivskarpt . Vi gennemgik hvordan pitchet skulle struktureres, vi vendte og drejede alle sætninger og talte om, hvordan jeg kunne gribe dommernes opmærksomhed fra første sætning. Fokus var på, hvordan jeg med mit pitch kunne fortælle både om hvem jeg er, mit produkt og min mission i en sammenhængende historie, der endda kom dommernes spørgsmål i forkøbet. Træningen af Arne krævede aktivt engagement af mig, fordi han hjalp mig til at finde svarene selv, hvilket efter min mening er den bedste måde at lære på. Jeg har haft 3 x 1 ½ time sammen med Arne og som resultat har jeg markant forbedret min evne til at pitche min ”Start-up-historie” der tydeliggør hvem jeg er, og hvad jeg arbejder for. Jeg vil varmt anbefale Arne til enhver, der vil forbedre deres formidling og skabe den bedste historie om deres projekt.

quote-right
Jonathan Asmund Arnesen
Bioteknolog

Læs om Arne Stentoft her

Fået værktøjer til at håndtere sure kunder og yde alle kunder en bedre service

quote-left

Hos Mazda Motor Danmark har vi ønsket at styrke vort forhandlernetværks medarbejdere udi den svære kunst, kommunikation og konfliktløsning.
Vi er lige fra planlægningens start blevet mødt med en kæmpe entusiasme fra Joost Alexander og Arne Stentoft side, hvor grundighed har været et nøgleord.
På alle de afholdte kursusforløb har kursusholderne Joost Alexander, Arne Stentoft og skuespillere udvist stor professionalitet, engagement, troværdighed og god humor. Og det er svært ikke at lade sig rive med undervejs.
Vores kommunikationskursus er blevet afholdt som et 2-dages kursus med et opfølgningsmøde ca. 4-6 måneder senere. Vi har i alt afholdt 14 kursusforløb - 5 for Mazda-teknikere og 9 for værkførere, kundemodtagere og reservedelspersonale. Alle med 12-15 deltagere.
Vi kan kun give Joost Alexander og Arne Stentoft de bedste anbefalinger!

quote-right
Thomas Petersen

Technical Specialist, Mazda Motor Danmark A/S

Vi fik skabt en betydelig mere tryg og positiv stemning hos personalet og dermed bedre trivsel

quote-left

Dagen levede flot op til vores forventninger til formålet med dagen. Arne var god til at "spotte" gruppen undervejs og var en god "i gang sætter". Jeg synes specielt den del med at bryde ind i rollespillet og tage over var god. Der var mange læringer i det. Effekten, som vi ønskede, nemlig at begynde at føle os mere trygge ved hinanden er bestemt sket. Jeg oplever tydeligvis en mere afslappet og positiv stemning.

quote-right
Dorthe Milthers

Områdeleder, Norddjurs Kommune